Recreatiewoningen te koop

Wilt u in plaats van een geen recreatiewoning huren toch liever een recreatiewoning kopen? In ons aanbod ‘te koop’ kunt u eenvoudig en snel een overzicht zien van recreatiewoningen die nu te koop zijn. Sommige investeerders willen hun vakantiewoningen graag te koop aanbieden. Wilt u graag zelf een vakantiehuis kopen voor uzelf of eventueel om te verhuren? Dan kunt u hieronder het vakantiehuizen aanbod bekijken. Er is schaarste op het gebied van vakantiehuizen die te koop staan, maar hieronder kunt u er mogelijk een aantal vakantiehuizen vinden. Uiteraard wordt deze pagina regelmatig van een update voorzien.

Recreatiewoning kopen in Nederland of buitenland?

Recreatiewoningen zijn gewillig en ontzettend prettig om te huren voor een korte of eventueel langere periode. U kunt dan genieten van een korte reis binnen Nederland of een avontuurlijke vakantie in het buitenland en dan kunt u heerlijk ontspannen. Echter kunt u er ook voor kiezen om in Nederland of in het buitenland een dergelijke vakantiewoning te kopen. U kunt deze dan zelf betrekken, maar u kunt er ook voor kiezen om het vakantiehuis te verhuren. Daarmee kunt u inkomsten genereren met een relatief goed rendement gemiddeld tussen de 7 tot 8 procent. Onderstaand vindt u een overzicht van recreatiewoningen die momenteel te koop zijn.

Budget en wensen recreatiewoning

Momenteel zijn er weinig vakantiewoningen in de verkoop. Toch is het belangrijk dat u voordat u besluit om een recreatiewoning te kopen, uw wensen en budget goed op elkaar afstemt. Wat vindt u belangrijk bij aanschaf van uw nieuwe (tweede) woning? Zou u graag meerdere slaapkamers willen? En moet de vakantiehuis nog verbouwd worden? Wat zijn de energielasten van deze vakantiewoning? Het is belangrijk om rekening te houden met al deze factoren: niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw toekomstige huurders. Als u de recreatiewoning wilt verhuren aan bijvoorbeeld gezinnen, dan zijn meerdere slaapkamers natuurlijk wel zo prettig. Heeft u vragen met betrekking tot de recreatiewoningen die wij te koop aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op en uiteraard helpen wij u hier graag mee.

Lees meer

Lees minder

★★ Camping Mattenburg

  •  2 personen
  •  1 slaapkamers
  •   Veerweg 1A, Nieuw-Vossemeer, Noord-Brabant Nederland

Vanaf:

€ 450 / week