Recreatieparken en Campings in Groningen

Wilt u graag een leuke vakantiewoning huren in het noorden van Nederland? Dan kunt u kiezen voor een van de recreatieparken in Groningen. Deze provincie heeft ontzettend veel te bieden. In de zomermaanden geniet u van een prachtige kust, de hoofdstad is ontzettend gezellig en ook zijn er verscheidene natuurgebieden waar u heerlijk tot rust kunt komen. Ook heeft deze provincie nog twee leuke Waddeneilanden die u kunt bezoeken.

De stad Groningen

De stad Groningen is een grote studentenstad. Er wonen ontzettend veel studenten in de stad. Dat zorgt ook voor de nodige horecagelegenheden. Zo kunt u onder andere genieten van een heerlijk drankje bij de Drie Gezusters. Ook kunt u een bezoekje brengen aan de Martinitoren in de stad. Er is meer dan voldoende te beleven in de Groningse hoofdstad. Ook als u wilt uitgaan bent u hier op het juiste adres. Als u wilt kunt u hier ook overnachten in een van de nabijgelegen recreatieparken.

Natuurgebieden

In de Noordelijke provincie kunt u ook verscheidene natuurgebieden bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het prachtige Reitdiepgebied. Ook Westerwolde of Dollard zijn aanraders tijdens uw reis. In deze buurt vindt u ook prachtige recreatieparken. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in de provincie.

Waddeneilanden

De provincie Groningen heeft ook twee Waddeneilanden: Rottumerplaat en Rottumeroog. Deze mythische eilanden zijn onbewoond en u kunt deze ook bezoeken. Dat is een vrij zware excursie, dus het vereist wel wat energie! Deze intensieve tocht is echter wel erg leuk.

Bekijk recreatieparken in Groningen

Bent u benieuwd naar de recreatieparken in Groningen? Bekijk dan het onderstaande overzicht. In dit overzicht kunt u de leukste vakantiehuizen bekijken. U heeft hier ook de mogelijkheid om te filteren op uw voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven in wat voor type woning u wilt verblijven. Ook kunt u aangeven over welke eigenschappen het recreatiepark moet beschikken.

Lees meer

Lees minder

★★★ Rietwoning 16

  •  6 personen
  •  4 slaapkamers
  •   Groningen Nederland

Vanaf:

€ 890 / week