Recreatieparken in Drenthe

Aanbod Recreatieparken en Campings in Drenthe

Wist u dat Drenthe de dunbevolktste provincie van Nederland is? Hier kunt u dus echt genieten van rust en ruimte. Er zijn meer dan voldoende recreatieparken in Drenthe en daarmee kunt u dus echt eens op vakantie in eigen land. Als u aan de provincie denkt, denkt u misschien aan weilanden. Echter is er meer dan dat! Zo kunt u onder andere hunebedden bezoeken of een bezoekje brengen aan de vernieuwde dierentuin.

Populaire plaatsen in Drenthe

Recreatieparken Borger

Het hele jaar door zijn de recreatieparken Borger geopend voor jong en oud om hier samen heerlijk vakantie te vieren. Als jij de stad graag wil ontdekken in het mooie Drenthe, kom hier dan snel naar toe en bekijk hier ons aanbod recreatieparken Borger.

Recreatieparken Hooghalen

Ons ruime aanbod recreatieparken Hooghalen is het hele jaar door geopend en daar kun jij dus lekker vakantie vieren. Een week, midweek, weekend, alles is mogelijk. Kom tot rust, ontdek de natuur en ontdek het mooie Drenthe op een van onze recreatieparken Hooghalen.

Recreatieparken Emmen

Je hebt zin om vakantie te vieren op één van de recreatieparken Emmen. Bekijk hier dan bij ons direct welk park in welke periode nog plaats heeft om er vakantie te vieren met je gezin. Drenthe is een mooie provincie waar genoeg te doen is voor jong en oud.

Populaire steden in Nederland

Wat dacht u van een stedentrip in ons eigen Nederland? Miljoenen toeristen gingen u al voor naar onder andere de steden Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.
Een bezoekje brengen aan de Euromast of de Rotterdamse Markthal? Combineer het met een overnachting in Rotterdam.
‘Geef mij maar Amsterdam. Dat is mooier dan Parijs.’ Onze hoofdstad blijft populair om te bezoeken. Bekijk onze accommodaties.
Een stedentrip naar de trotse Limburgse hoofdstad. Ontdek de gastvrijheid en rijke historie van Maastricht.

Prachtige omgeving

In Drenthe kunt u genieten van een prachtige omgeving. In totaal heeft de provincie maar liefst drie nationale parken. Nationaal Park Dwingelderveld is misschien wel het mooiste park waar u heen kunt. Ook de parken Drents-Friese Wold en Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa zijn prachtig om te zien. U kunt de parken bewandelen, maar u kunt hier ook heerlijk fietsen.

Leuke steden in Drenthe

In Drenthe kunt u ook talloze leuke steden bezoeken. Zo kunt u onder andere naar Assen, Emmen, Coevorden, Hoogeveen of Meppel. Vooral Meppel is een leuke stad met een gezellig centrum. U vindt hier talloze kleine winkeltjes, gezellige straatjes, grachten en pleinen.

Hunebedden

De hunebedden in Drenthe zijn ontzettend mooi om te zien. 52 van de 53 hunebedden in Nederland staan in deze provincie. Meer dan 5.000 jaar geleden woonde het Trechterbekervolk in de provincie. De doden werden begraven in deze hunebedden. Het is dus een prachtig stukje geschiedenis. Uiteraard kunt u hier ook nabij logeren, want er zijn meer dan voldoende recreatieparken in de regio.

Nieuwe dierentuin

In de provincie kunt u ook een nieuwe dierentuin bezoeken: Wildlands Adventure Zoo. Dit spectaculaire park is opgedeeld in drie klimaatzones: jungle, savanne en poolklimaat. Hier vindt u de leukste dieren. Rondom de dierentuin kunt u ook overnachten in een van de recreatieparken. U kunt zich hier prima een dagje vermaken met hele gezin.